Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΖΩΡΖΟΥ (δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014,  http://www.santonews.com/ta-plia-pethenoun-sta-limania.santonews
Φίλοι μου,
Έφτασε ο χειμώνας και όποιος διαμαρτυρηθεί ότι δεν έχουμε ησυχία στο νησί μας εμείς οι Σαντορινιοί, είναι ψεύτης. Έχουμε και παραέχουμε ησυχία

απ αυτά τα πλοία που μας έχουν πάρει τα αυτιά όταν μπαίνουν «στο λιμάνι». Ευτυχώς που σταμάτησαν τα εκατοντάδες ημερήσια δρομολόγια που είχαν το καλοκαίρι από Ιταλία, Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και φυσικά από το μεγάλο μας λιμάνι τον Πειραιά.
Έτσι πρέπει να είναι ένας κοσμοπολίτικος και διεθνείς τουριστικός προορισμός να έχει …. «κάποια πλοία» όταν είναι η σαιζόν που θα έχουν σίγουρο και ΜΕΓΑΛΟ κέρδος όσοι τα διαχειρίζονται, και τον υπόλοιπο χρόνο φροντίζουν για την υγεία μας. 

Λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν υπάρχει από κανέναν;
Κανείς δεν έχει λίγη τσίπα πάνω του;
Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί τον απλό Σαντορινιό που για να φύγει από το νησί πρέπει να κάνει οπωσδήποτε μια τουλάχιστον διανυκτέρευση όπου και να θέλει να πάει?
Τόσο δύσκολα είναι να ζητήσουμε να υπάρχει και ένα πλοίο επιστροφής από Πειραιά βράδυ και αναχώρηση το πρωί από την Σαντορίνη (χωρίς να πρέπει να κάνει κρουαζιέρα στις Κυκλάδες)?
Δεν πρέπει να υπάρχει και μια επικοινωνία με τα υπόλοιπα νησιά και «νησάκια» μας;
Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να πάθει ζημιά μια επιχείρηση, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις εργαζόμενους, αλλά εδώ δεν είναι μόνον επιχείρηση είναι και θέμα εξυπηρέτησης.
Νομίζω ότι τα περιττά σχόλια δεν χρειάζονται.
με εκτίμηση
Μάρκος Ζώρζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου